Haziran 2009’da yayınlanan planlar
Haziran ayında birkaç plan yayınlandı, kurtarmak istediğim ilk plan tuhaf dağıtımı olan bu plan. Zamanın ve deneyimin geçişi ile artık onu bu kadar tuhaf olarak düşünemiyorum, ama çarpıcı, inkar edemem.
Kurtarmak istediğim bir diğer tasarım da bu iki yatak odalı ev. Oldukça kanıtlanmış bir dağıtım izler. Sadece bir yatak odası daha eksik olurdu. Ama yine de harika bir seçenek.
2010
Size göstermek istediğim ilk şey, aşamalı olarak inşa edilecek bu ev planı. Yayınladığımdan bu yana 5 yıldan fazla zaman geçti, ancak bana öyle geliyor ki, daha fazla olmasa da, ailenin olanaklarına ve / veya ihtiyaçlarına göre aşamalar halinde inşa etme hala yürürlükte.
Kurtarmak istediğim bir diğer şey de bu. Süper çarpıcı bir tasarım değil, onu özel kılan pek çok özelliği yok ama ihtiyacı karşılayan ve oldukça iyi yapan bir tasarım. İngiliz geleneğinin olduğu bir mahallede sorunsuz bir şekilde hayal ediyorum.
2011
İlki bu kır evi, iki yatak odası, bir banyo ve büyük bir sosyal alan. Bir kır evinde isteyebileceğiniz her şeye sahip olduğunu düşünüyorum.
İkincisi bu, oldukça büyük ve görünüşte lüks.
Bu yıl bir tane daha kurtarıyorum. Yalnızca 33 metrekare, ancak tek bir kişi veya genç bir çift için fazlasıyla yeterli alana sahip kompakt bir tasarımdır.
2012 ve 2013
Daha fazlasını mı istiyorlar? Bunlar hakkında ne düşünüyorsun 1,2,3,4
Bu tür bir derlemeyi yayınlama fikri hakkında ne düşünüyorsunuz? Her uçağın bir görüntüsünü görmek ister misiniz?